Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si hi continueu navegant, considerarem que n'accepteu el seu ús.

5 valors per crear riquesa

L003

Nou article

Daniel Gabarró Berbegal.

Aquest llibre pretén donar-te eines per potenciar la teva vida professional i econòmica: ja siguis un treballador assalariat, un autònom, un empresari (un cap) o un comandament intermedi. També podràs millorar la teva vida personal, ja que moltes d'aquestes eines les podràs aplicar al teu dia a dia.

Més detalls

9,95 € IVA inclòs

Més informació

AUTOR


Daniel Gabarró (Barcelona, 1964) és diplomat en Direcció i Organització d'Empreses, mestre en cinc especialitats diferents, psicopedagog, llicenciat en Humanitats i expert en PNL (progrmació neurolingüistica).

Actualment exerceix d'empresari, com a mestre de vida, conferenciant i formador. Especialitzat en temes d'espiritualitat i consciència, tant individualment com per a empreses i altres organitzacions.

Té diversos llibres i materials publicats i participa habitualment en diversos mitjans de comunicació com, per exemple, a L'ofici de viure i a L'ofici d'educar, de Catalunya Ràdio.

Especificacions

ISBN 978-84-15218-90-6
Autor Daniel Gabarró Berbegal
Idioma Català
Tapa Tova
Dimensions 15 x 21 cm
Núm. pàgines 83