Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si hi continueu navegant, considerarem que n'accepteu el seu ús.

Lideratge concient

L008

Nou article

Daniel Gabarró Berbegal.

Aquest llibre, que sintetitza els continguts d'un curs per a empreses que imparteix l'autor, vol oferir eines concretes, clares i verificables a tothom que el llegeixi. Encara que està pensat especialment per a empresaris, el seu contingut serà útil a qualsevol persona que lideri equips: famílies, claustres, personal sanitari, grups esportius, esplais, grups d'amics...

Més detalls

9,95 € IVA inclòs

Més informació

AUTOR


Daniel Gabarró (Barcelona, 1964) és diplomat en Direcció i Organització d'Empreses, mestre en cinc especialitats diferents, psicopedagog, llicenciat en Humanitats i expert en PNL (progrmació neurolingüistica).

Actualment exerceix d'empresari, com a mestre de vida, conferenciant i formador. Especialitzat en temes d'espiritualitat i consciència, tant individualment com per a empreses i altres organitzacions.

Té diversos llibres i materials publicats i participa habitualment en diversos mitjans de comunicació com, per exemple, a L'ofici de viure i a L'ofici d'educar, de Catalunya Ràdio.

Especificacions

ISBN 978-84-15218-86-9
Autor Daniel Gabarró Berbegal
Editorial Boira Editorial
Idioma Catalán
Tapa Tova
Dimensions 17 x 21 cm
Núm. pàgines 63