Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si hi continueu navegant, considerarem que n'accepteu el seu ús.

PRISMA SERVEIS PSICOPEDAGÒGICS SL

Amb domicili al carrer Santa Eugènia, 102, esc. D, entl. 2a - 17006 Girona, amb el CIF B55048979, inscrita en el Registre Mercantil de Girona T 2745, F 182, H GI 48726.

Propietat intel·lectual i industrial

Els textos compresos dintre d’aquest lloc web es presenten amb la llicència Creative Commons del tipus Reconeixement - No Comercial. Aixo permet la generació d’obres derivades sempre que no se’n faci un ús comercial.

Responsabilitat sobre contingut i Ús

PrisMa Serveis Psicopedagògics SL es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns al lloc web i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.

PROTECCIÓ DE DADES

PrisMa Serveis Psicopedagògics SL compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Sempre que es recullin dades de persones físiques a efectes de ser incorporades en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament declarat davant l’Agència, s’informarà adequadament al titular d'aquestes dades.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic i altra legislació vigent, l'interessat autoritza que les seves dades passin a formar part d'un fitxer del qual és responsable PrisMa Serveis Psicopedagògics SL i també autoritza que siguin utilitzades per rebre informació relacionada amb l'empresa.

Si ho desitja, el client podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una sol·licitud per escrit amb la referència "Tutela Drets LOPD" adreçada a PRISMA SERVEIS PSICOPEDAGÒGICS SL (C. Santa Eugènia, 102, esc. D, entl. 2a - 17006 GIRONA) o al correu electrònic botiga@prisma.cat.