Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si hi continueu navegant, considerarem que n'accepteu el seu ús.

PRISMA SERVEIS PSICOPEDAGÒGICS SL

Amb domicili a la plaça Poeta Marquina 5, 1r 1a - 17002 Girona, amb el CIF B55048979, inscrita en el Registre Mercantil de Girona T 2745, F 182, H GI 48726.

Propietat intel·lectual i industrial

Els textos compresos dintre d’aquest lloc web es presenten amb la llicència Creative Commons del tipus Reconeixement - No Comercial. Aixo permet la generació d’obres derivades sempre que no se’n faci un ús comercial.

Responsabilitat sobre contingut i Ús

PrisMa Serveis Psicopedagògics SL es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns al lloc web i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.

PROTECCIÓ DE DADES

PrisMa Serveis Psicopedagògics SL compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Sempre que es recullin dades de persones físiques a efectes de ser incorporades en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament declarat davant l’Agència, s’informarà adequadament al titular d'aquestes dades.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic i altra legislació vigent, l'interessat autoritza que les seves dades passin a formar part d'un fitxer del qual és responsable PrisMa Serveis Psicopedagògics SL i també autoritza que siguin utilitzades per rebre informació relacionada amb l'empresa.

Si ho desitja, el client podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una sol·licitud per escrit amb la referència "Tutela Drets LOPD" adreçada a PRISMA SERVEIS PSICOPEDAGÒGICS SL (Plaça Poeta Marquina 5, 1r 1a - 17002 GIRONA) o al correu electrònic botiga@prisma.cat.