Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si hi continueu navegant, considerarem que n'accepteu el seu ús.
 • Educació Emocional

  EDUCACIÓ
  EMOCIONAL


 • pack-revistes-educat

  PACK 15

  REVISTES

  EDUCAT

 • Educar la Creativitat

  EDUCAR
  LA CREATIVITAT


Qui som

L'editorial de PrisMa va néixer el 2009 com a editorial independent per cobrir buits de mercat en llengua catalana dins l'àmbit de la psicologia, la psicopedagogia i disciplines afins.

Destinada a la promoció, l'intercanvi i la difusió d'informació relativa a l’àmbit del desenvolupament infantil, l’editorial apropa als professionals de l’educació les contribucions de diferents autors de prestigi que, avalats per projectes d’investigació, ofereixen les seves visions, propostes i materials.

L’editorial està arrelada a l'Associació per al Desenvolupament Infantil i Familiar PrisMa (dedicada des del 2003 a l'atenció psicopedagògica per a infants i famílies i a la formació virtual per a docents i altres professionals de l'educació), i proporciona un suport als cursos virtuals del Campus www.prisma.cat.

 • Enviament

  Us informem que, atès al teletreball, els enviaments de la botiga on-line s'enviaran cada dimarts a través de Correos. Tot i això, podeu seguir consultant el catàleg de llibres i revistes i preparant les vostres comandes amb normalitat.

  Les despeses d'enviament seran gratuïtes per a les comandes superiors a 50 €.

 • Pagament segur

  El pagament amb targeta es realitzarà a través de la passarel·la Redsys, que disposa d'un sistema consolidat per poder oferir als titulars pagaments segurs autenticats en les seves compres per Internet.