Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si hi continueu navegant, considerarem que n'accepteu el seu ús.

Empresa i espiritualitat

L007

Nou article

Daniel Gabarró Berbegal.

Aquest llibre, en forma de diàleg amb en Santi Bonnin, ofereix criteris i orientacions útils per a qualsevol persona que tingui un negoci i vulgui dirigir-lo des de la consciència, sabent que prosperitat i espiritualitat no estan renyides. Encara que està pensat especialment per a empresaris, el seu contingut serà útil a qualsevol persona que lideri equips: famílies, claustres, personal sanitari, grups esportius, esplais, grups d'amics...

Més detalls

9,95 € IVA inclòs

Més informació

AUTOR


Daniel Gabarró (Barcelona, 1964) és diplomat en Direcció i Organització d'Empreses, mestre en cinc especialitats diferents, psicopedagog, llicenciat en Humanitats i expert en PNL (progrmació neurolingüistica).

Actualment exerceix d'empresari, com a mestre de vida, conferenciant i formador. Especialitzat en temes d'espiritualitat i consciència, tant individualment com per a empreses i altres organitzacions.

Té diversos llibres i materials publicats i participa habitualment en diversos mitjans de comunicació com, per exemple, a L'ofici de viure i a L'ofici d'educar, de Catalunya Ràdio.

Especificacions

ISBN 978-84-941900-1-8
Autor Daniel Gabarró Berbegal
Editorial Boira editorial
Idioma Català
Tapa Tova
Dimensions 15 x 21 cm
Núm. pàgines 86